Brutal ekonomi

Gammal propagandabild från Tjeckoslovakien.

Kolla killen nere till höger. Varje gång jag tänkt på denna bild sedan jag såg den för några veckor sedan har jag gapskrattat. Just när jag har tänkt på den stackars mannen där nere.

Inlägget får låga poäng i aktualitetsvärde eftersom finanskrisdebatten har ebbat ut en del. Något genomgripande ifrågasättande av det nuvarande ekonomiska systemet blev det aldrig. Fler kriser kommer dock, så jag är tidigt ute till nästa kollaps, inte för sent ute med den förra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s