Nyuppflyttade Kardemir Karabükspor deltog i första maj-manifestationerna

Med två matcher kvar i den turkiska andraligan i fotboll är det klart att klassiska Kardemir Karabükspor, som fostrat spelare som Ibrahim Üzülmez och Hakan Ünsal, åter spelar i den högsta divisionen. Förutom att fira detta har Karabüks A-lag även passat på att delta i manifestationerna under första maj på Taksim-torget tillsammans med arbetarna. Är det månne Carsi-effekten som på kort tid flyttat den turkiska fotbollskulturen vänsterut på den politiska skalan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s