En reaktion på ”Ett öppet sår, i 32 år

  1. Derin devlet, contra gerilla eller som AK P lägret kallar det idag; Ergenekon. Dessa element spelade ut Anatoliens sunnitiska och alevitiska söner mot varandra under benämningen ”vänster-höger” konflikt för att bana vägen för deras kupp.

    Det patetiska är alla dom som i årtionden kvidit om derin devlet och krävt att förövarna bakom liknande händelser ska åtalas, idag inte kan ge sitt stöd till regeringen i kampen mot den turkiska djupa staten.

    Det kallas i min värld för hyckleri.

    Du behöver inte oroa dig för liknande händelser Ekim. Djupa statens bastarder inom stat, polis, militär etc har det demokratiska lägret mycket god koll på. En efter en avlägsnas dessa smutsiga element. Inte med våld, revolution och annat trams utan med lag och rätt.

    Frid över martyrerna i Maras. Och hoppas att hundarna som dök upp för att provocera under minnesstunden åtalas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s