BirGün’de iki Filistin röportaji

Arada sirada bir de turkce yazalim dedik, sonuc iki Filistin röportaji oldu. BirGün’de yayinlanan Dogu Kudus’den”Yerlesim politikasinin nunutulan kurbanlari” ve Ramallah’dan ”Isgal altinda sol ve demokrasi hayalleri”  yazilarini bu linke basarak okuyabilirsiniz.

På turkiska eftersom ni ändå inte lär förstå innehållet i de två Palestina-artiklarna som publicerades i BirGün, alltså. Ett om offren för den aggressiva bosättarpolitiken i Östra Jerusalem och den andra om vänsterns och demokratins ställning i Palestina. Mycket nöje, om ni kan turkiska eller nöjer er med dåliga versioner i översättningsprogram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s