Boksläpp

Det behövs något alldeles särskilt för att bryta bloggtorkan. Något som gör det lite mindre generande att till slut uppdatera den här sidan helt enkelt. Jag skulle kunna skylla på uppsatsen, praktiken och den kommande vistelsen utomlands. Men nej. Istället gör jag lite reklam för den bok Varken hora eller kuvad nyligen har utkommit med. Respektguiden finns nu i en reviderad upplaga där jag, Amineh Kakabaveh och Erika Eriksson är redaktörer. Föreningen presenterar boken enligt följande:

Respektguiden är en handbok som främst riktar sig till barn och ungdomar, men också till vuxna i syfte att på ett enkelt sätt upplysa och råda i situationer rörande tvångsäktenskap, polygami, hedersrelaterat våld och könsstympning. Boken behandlar även fysiskt och psykiskt våld, droger och olika former av destruktiva beteenden.

Boken beställer du lättast genom att kontakta Varken hora eller kuvad (maila varkenhoraellerkuvad@gmail.com) eller via Red Planet. 50 pix, nästan gratis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s