Panelsamtal och guldsköldar

Att SvenskaFans är en institution i svensk sportmedia vet de flesta redan. När man slog på stort och delade ut det årliga priset Guldskölden gjorde man det på Medelhavsmuseet med en exklusiv visning av utställningen Ultra och ett panelsamtal. Inga priser eller nomineringar för mig, men väl medverkan i ett panelsamtal lett av Aldijana Talic, där även Anders Ygeman, Aage Radmann, Erik Niva och Pernilla Olsson medverkade.

Stort grattis till alla pristagare, och inte minst Thomas Wilbacher (för sitt passionerade twittrande), Olof Lundh som med boken Templet i öknen välförtjänt fick pris för årets sportjobb, samt Erik Niva som bland fick hederspriset för förstklassig journalistik under decennier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s