Om

Född och uppvuxen i Roslagen, men har rötterna i Gaziantep, Turkiet. Nu pappa, skribent, statsvetare och kommunikatör. Intresserad av och författare till två böcker om fotbollens kopplingar till samhällsprocesser. Anlitas för att föreläsa eller skriva om samhällsfrågor rörande Turkiet.

Som skribent har jag publicerats i mer eller mindre stor utsträckning i exempelvis Internationella Studier, Aftonbladet kultur, Magasinet Arena, Tvärdrag, Utrikesmagasinet, Josimar (Norge), Västerbottens Folkblad, Norrtelje Tidning, Evrensel (Turkiet) och BirGün (Turkiet). Tidigare bloggare på Tv4/Fotbollskanalen.se.

Har även kommenterat utvecklingen i Turkiet i olika program i Sveriges Radio (Ekot, Studio Ett, Konflikt, Nordegren & Epstein), SVT (Aktuellt och Kulturnyheterna) och Tv4 (Nyhetsmorgon). Som föreläsare i Turkiet-relaterade frågor har jag hållit föredrag för exempelvis Utrikespolitiska föreningen i Uppsala och Södertörn, olika riksdagsdelegationer, flera politiska partier och Enskilda gymnasiet.

Mail: ekim.caglar@gmail.com
Telefon: +46(0)708959936

En reaktion på ”Om

  1. Pingback: Propagandafotboll ute nu | Ekim Çağlar

Kommentarer är stängda.